Използвайте Вашия шанс и ни тествайте 14 дни!

Тествайте KUMON безплатно!

KUMON има специално разработени програми, подходящи за деца в предучилищна възраст, като най-малките ни малчугани са на 2 годинки. Вярваме силно в това, че човек никога не е твърде млад да започне да учи и да увеличава максимално своя потенциал. Нашите програми по математика помагат на начинаещите ученици да се справят с числата по един много увлекателен начин чрез цветни, забавни работни листове и чрез подкрепа от преподавателите. Така децата ще усвоят ценни умения и похвати да развиват своята концентрация, устойчивост на вниманието и ефективни учебни практики, които ще им помагат по-късно както в училище, така и в живота.
 
Децата придобиват увереност по математика, както и постепенно усъвършенствани умения чрез малки стъпки благодарение на нашите работни листи, развивайки с всяка тема лекота и добро овладяване на материала, преди да продължат напред.

Четири стъпки за да започне пътешествието с КУМОН на Вашето дете:


Попълнете формуляра за регистрация
Ще Ви отнеме само една минута. Необходими са ни само няколко първоначални данни като населено място, име и възраст на Вашето дете, както и Вашите данни за контакт.

Дата за консултация с КУМОН инструктора
Инструкторът от КУМОН учебния център близо до Вас ще се свърже с Вас, за да уговорите среща. Тук ще научите повече за метода КУМОН, а детето Ви ще направи входящия КУМОН тест.

Безплатен входящ тест
Входящият тест е един кратък тест, който показва на инструктора настоящите способности на Вашето дете. Въз основа на резултата, детето ви ще бъде класифицирано, и инструкторът ще види какво може да се развие с КУМОН в следващите етапи./li>

Първи ден в КУМОН учебния център
Вашето дете ще започне своята индивидуална образователна програма - подкрепяно от КУМОН инструктора.
БЕЗПЛАТН

Използвайте Вашия шанс и ни тествайте 14 дни!

Изберете център
Вашето дете
Вашите данни