Използвайте Вашия шанс и ни тествайте 14 дни!


Тествайте KUMON безплатно!

Всяко дете, независимо от възрастта, е добре дошло тук, за да обогати своите знания по математика чрез независимо обучение с KUMON. Вместо да предлагат традиционно обучение по математика, нашите преподаватели подкрепят и насърчават учениците самостоятелно да търсят отговорите на задачите, помагайки им да се превърнат в самоуверени, успешни ученици. Въпреки че досега работихме предимно офлайн, нашите учебни програми вече предлагат възможност както за онлайн, така и за офлайн обучение.

Кликнете тук, за да научите повече за нашата програма по математика.

с възможност за дистанционно обучение

 
Четири стъпки за да започне пътешествието с КУМОН на Вашето дете:

Попълнете формуляра за регистрация
Ще Ви отнеме само една минута. Необходими са ни само няколко първоначални данни като населено място, име и възраст на Вашето дете, както и Вашите данни за контакт.

Дата за консултация с КУМОН инструктора
Инструкторът от КУМОН учебния център близо до Вас ще се свърже с Вас, за да уговорите среща. Тук ще научите повече за метода КУМОН, а детето Ви ще направи входящия КУМОН тест.

Безплатен входящ тест
Входящият тест е един кратък тест, който показва на инструктора настоящите способности на Вашето дете. Въз основа на резултата, детето ви ще бъде класифицирано, и инструкторът ще види какво може да се развие с КУМОН в следващите етапи./li>

Първи ден в КУМОН учебния център
Вашето дете ще започне своята индивидуална образователна програма - подкрепяно от КУМОН инструктора.
FREE

Използвайте Вашия шанс и ни тествайте 14 дни!

Изберете център
Вашето дете
Вашите данни

експертно напътстване

+

утвърден метод на обучение

+

самостоятелно обучение

траен успех

=