KUMON CONNECT – винаги на ваше разположение

KUMON CONNECT – ново дигитално проучване

Методът на обучение на Kumon се прилага на хартиени тетрадки по целия свят в продължение на повече от 60 години. Тези тетрадки са много по-усъвършенствани от онези, които учителят по математика и родител Тору Кумон е създал за сина си, включвайки малки стъпки, независимо учене и ежедневна практика.

След много години на академичен успех с хартиени тетрадки с удоволствие представяме тетрадките на KUMON в цифров формат чрез KUMON CONNECT, което прави изпитаните тетрадки на KUMON още по-достъпни и удобни за обучението на учениците с помощта на таблет и стилус.
За вашето дете възможността за достъп до възложените му задачи на таблет чрез KUMON CONNECT означава, че може лесно да работи с тях и да получи незабавно следващите си комплекти тетрадки от своя преподавател. То може да използва KUMON CONNECT в час точно както хартиените тетрадки, а след приключването на ежедневното обучение извън центъра, те винаги ще се виждат в правилния ред, в който да ги използва. 

Като родител ще имате достъп до данни за напредъка на детето ви в KUMON CONNECT и преподавателят може да му изпраща помощни коментари, да дава полезни съвети за обучението и съответно да коригира текущото обучение.

Учениците на KUMON могат да използват собствен таблет и стилус за очубението си чрез KUMON CONNECT, който понастоящем е достъпен за използване със следните устройства:
Когнитивни ползи от писането
Удобство на цифровите технологии

Представяме ви KUMON CONNECT

Предимства на обучението с KUMON CONNECT:

  • Всички когнитивни ползи от писането на отговори с предимствата и удобството на цифровата платформа
  • Определените за обучението тетрадки може да бъдат автоматично предоставени и коригирани според нуждите дори ако ученикът няма възможност да присъства в часа в центъра
  • Чисто и подредено обучение без разхвърляни хартиени листи у дома
  • Достъп до възложените задачи за дома, почивка или часове, когато не можете да посетите центъра
  • Учениците могат да се упражняват в точност, краснопис и добър изказ без излишни моливи и гумички около тях
  • Разберете какъв е напредъкът на детето ви чрез нивата с достъп до данните от обучението и резултатите му

Намерете алтернативен учебен център

Квалифициран персонал
От 3,87 лв / ден
Над 1000 учебни центъра в Европа