Как да отворите свой учебен център за деца

Формиране на франчайз

КУМОН търси пламенни професионалисти и ръководителски кадри, които сериозно се интересуват от образованието, децата и изграждането на едно по-добро бъдеще. С КУМОН можете да превърнете тази страст в действителност. Свържете се с КУМОН и открийте франчайз бизнес, за да работите във вашия собствен учебен център.

  • Не е необходимо да имате някаква специализация в образователния сектор, за да се сдобиете с франчайз за преподаване. Много от КУМОН инструкторите преди това са работили в областта на финансите и икономиката, но са се сдобили с добри впечатления от КУМОН обучението покрай своите собствени семейства.

  • Предлагаме ви възможност за формиране на вашия собствен франчайз, за да ръководите своя учебен център, помагайки същевременно на децата да развият своя потенциал.

  • Ще получите подробно обучение в нашите тренировъчни центрове и ще станете част от международната мрежа от инструктори на КУМОН, които редовно обменят опит, изпитвайки същевременно радост от това, че правят нещо за децата, които ги заобикалят.

  • Нашият екип по франчайзинговите операции ви подкрепя на всеки етап, от основаването до самото откриване, и ви съветва как да популяризирате своя учебен център на местно ниво.

  • В началото се плаща минимална КУМОН франчайз такса, като впоследствие с помощта на екипа ни по франчайзинговите операции можете да откриете ваш собствен учебен център в рамките на три месеца.

Какво означава да бъде отворен франчайз на КУМОН?

Много от нашите франчайзополучатели вземат решението да стартират франчайз бизнес с КУМОН, защото с нашия метод получават уникална търговска позиция на частния образователен пазар, която ни отличава от всички останали доставчици. Ние правим децата „по-умни“. Същевременно сме част от една глобално призната марка, работата и материалите ни се характеризират с качество, и имаме над 60 години опит.

Франчайзополучателите получават едно изчерпателно образование и обучение, за да станат инструктори на КУМОН, а екипът ни по франчайзинговите операции и екипът ни по маркетинг предлагат стабилна подкрепа. Ние ви съветваме и ви подкрепяме, и сме до вас при основаването, изграждането и маркетинга на вашия франчайз бизнес. Ставате част от една мрежа, която споделя виждането, че ние също се учим от децата, за да ставаме и ние самите по-добри! Децата, със своя личен потенциал и способности са вълнуващи, и ние си поставяме за цел да ги открием и да ги развием.

 

Често задавани въпроси

 

Какви разходи ще имам?

Научете по-долу повече сведения за разходите и предимствата на откриването на КУМОН учебен център.
  • Входящата такса на КУМОН е в размер на 1.000 € (вкл. ДДС).

  • Разходите за оборудването на Вашия КУМОН учебен център зависят от някои фактори, които ще обсъдим лично с вас.

  • КУМОН моделът предоставя достатъчно гъвкавост, за да останат инвестиционните разходи на умерено равнище.
  • Вие сами определятенцената, както и договорните условия с вашите клиенти. На нас изплащате една минимална КУМОН франчайз такса за всеки записан ученик, и то едва в началото на месеца, след който родителите вече ще са заплатили месечната такса.

  • КУМОН франчайз таксата включва не само експертния опит (ноу-хау) и ползването на марката КУМОН, а и материалите, които са необходими на вашите ученици за техния индивидуален напредък. По този начин вашите текущи разходи са под контрол и произтичат главно от разходите ви за наем и персонал.

КРАТЪК КУМОН ВЪПРОСНИК

Открийте с помощта на нашия кратък въпросник дали стартирането на КУМОН франчайз е подходящ за Вас.

Моля, свържете се с нашия екип на: 0049 211 522 55 25, за да научите дали вашата квалификация е подходяща за КУМОН.

Съжаляваме, КУМОН инструкторите се нуждаят от валидно разрешение за работа.

Необходимостта от валидна шофьорска книжка зависи от индивидуални фактори и не е абсолютно наложителна. Моля, свържете се с екипа ни на телефон 0049 211 522 55 25, за да научите дали във вашия случай е необходима шофьорска книжка.

Да бъдете КУМОН инструктор означава, че ще трябва да се грижите за всички аспекти на Вашия бизнес. Моля, свържете се с екипа ни на телефон 0049 211 522 55 25, за да обсъдим дали това е подходяща възможност за вас.

Да бъдете КУМОН инструктор означава, че ще трябва да се грижите за всички аспекти на вашия бизнес. Моля, свържете се с екипа ни на телефон 00 49 211.522 55 25, за да обсъдим дали това е подходяща възможност за вас.

Необходим ви е капитал от минимум 1.000 €, за да откриете един КУМОН учебен център.

Сърдечни поздравления, разполагате с всичко, което търсим!
Моля, попълнете следния формуляр и поискайте да ви се обади някой от нашите сътрудници.

Има ли около вас деца, които искат да учат с КУМОН?

Провели сме проучвания в цяла България относно потенциални ученици на КУМОН. Приложете нашия инструмент за търсене, за да откриете възможности да отворите КУМОН учебен център близо до вас.

Какво прави КУМОН?

Kumon Institute of Education е основан през 1958 г. в Япония от Тору Кумон, който е бил не само баща, но и учител по математика.

По молба на жена си Тейко, Тору е създал за своя най-голям син Такеши, по онова време ученик във втори клас, една поредица от листове с уроци по математика, които са били съобразени спрямо нуждите на сина му. Така е бил създаден методът за самостоятелно обучение.

КУМОН се развива непрекъснато. Междувременно започнахме да предлагаме освен КУМОН програмата по математика и КУМОН обучение по английски. Учим се постоянно от нашите ученици и инструктори, за да оформим КУМОН уроците по възможно най-ефикасния начин.

КУМОН продължава да се придържа към основния принцип на Тору Кумон: да помогнем на колкото се може повече деца да се развият академично и да разгърнат потенциала си.

Нашият процес на селекция

Говорете със сътрудник на КУМОН

Разгледайте помощните теми на Кумон България

Използвайте следните тематични области, за да научите повече за езиковото училище Кумон.