3 минути за четене

Програмата KUMON по английски език

фев 2021
Програмата KUMON по английски език

Нашият аудио-визуален учебен материал удовлетворява жаждата за знания на малките деца. При ежедневния кратък, но интензивен контакт с езика, те първо слушат английски думи и ги повтарят. Същевременно наблюдават цветни картинки и така разбират това което слушат.
 
Постепенно думите се свързват в изречения, които Вашето дете скоро може самò да ги повтаря и да ги разбира. То усвоява структурите на изреченията и развива чувство за езика. Чрез подражаване на гласовете от аудиозаписите, говорещи майчин език, детето развива и великолепно произношение.
 
Вашето дете се радва ежедневно на това, което вече може да прави и така открива нови неща. Обича ли детето Ви да рисува? Ако има желание да използва молив, то може да се научи да пише и чете с програмата на KUMON по английски. Както в спорта или музиката, ние не ограничаваме Вашето дете. Нашата учебна програма стига до четене на трудни оригинални текстове. Вашето дете може да напредва в програмата толкова, колкото иска! От опита ни по цял свят знаем, че децата могат рано да постигнат значителен успех и след това в училище им е много по-лесно.
 
Децата искат "всичко да правят сами". KUMON удовлетворява и това желание. Никой не обучава Вашето дете. Ръководителят на учебния център го придружава и оказва дискретна помощ, но Вашето дете учи самостоятелно и така развива съвсем непринудено възможност за концентрация, самостоятелно отношение към ученето и способност да поставя пред себе си нови предизвикателства. То обаче не е само. До него в реалното или виртуално пространство, учат други деца от всички възрастови групи, използвайки материал, който винаги е съобразен с техните възможности.
 
За да се запознаете с програмата, уговорете  час в близкия до Вас учебен център. KUMON предлага по избор присъствено и онлайн обучение. Възможна е също и смесена форма.